Bemutatkozás

DOSZ Pszichológiai és Neveléstudományi Osztály

Az Osztályunk a szakmai közösségi háló építése mellett fontosnak tartja a rendszeres online vagy offline találkozásokat, eszmecseréket, továbbá rendezvényeken keresztül biztosítani a kutatási eredmények előadását és publikációk megjelenésének biztosítását.

Dinnyés Katalin Julianna
elnök 2023/24. tanév
„A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar tanársegéd oktatója és a Pécsi Tudományegyetem „Oktatás és Társadalom” Neveléstudományi Doktori Iskola Doktorjelöltje. Kutatási területéhez kapcsolódik az egészségfejlesztés, az egészségérték és egészségi állapot összefüggésének vizsgálata. PTE Kutatócsoportjában vizsgálja PTE ETK Szakkollégium hallgatóinak attitűdjét egy speciális szakterületen.”

 

Információ:

További, folyamatosan frissített információk és a doktoranduszokat érintő pályázati, ösztöndíj és konferencia lehetőségek, hírek az osztály Facebook oldalán érhetők el. 

 

Tagfelvétel:

Csatlakozni a dosz.pszi.nev@gmail.com e-mail címre küldött kitöltött, és aláírt jelentkezési lappal lehet, a tagfelvétel a soron következő osztályülésen, szavazással történik. A jelentkezési lapot aláírva és két tanúval kérjük szkennelve megküldeni, vagy AVDH hitelesítéssel, mely tanúzás nélkül is érvényes nyilatkozatnak minősül. 

 

Elérhetőség:

dosz.pszi.nev@gmail.com 

DINNYÉS Katalin Julianna

elnök

dosz.pszi.nev@gmail.com

Megnézem