Természettudományok helyzete hazánkban - II. Egyetemtől a munkaerőpiacig Workshop

Doktoranduszok Országos Szövetséges Biológiai és Kémiai Tudományok Osztálya (DOSZ BéKTO) és az Ifjú Kutatók Egymásért (IKE) Egyesület közös szervezésében idén is megrendezésre kerül Természettudományok helyzete hazánkban - Egyetemtől a munkaerőpiacig Workshop. 

A Workshop célja, hogy teret adjon a természettudományi, környezettudományi vagy agrár beállítottságú cégek, vállalkozások képviselőinek és az egyetemi képzésben résztvevő, leendő munkahelyet kereső hallgatók találkozásának. Az esemény magyar nyelven, jelenléti formában kerül megrendezésre. A konferenciára várjuk olyan MSc hallgatók, doktoranduszok, doktorvárományosok vagy végzett PhD hallgatók jelentkezését, akik a biológia, kémia, élelmiszermérnökség, agrártudományok vagy környezettudományok területén végzik kutatásukat és bemutatnák eredményeiket egy tudományos előadás keretében!

Időpont: 2023. március 17-18.

Helyszín: Baja, Ciszterci ház (Baja, Tóth Kálmán tér 5, 6500)

Regisztráció

A regisztráció során megadott személyes adatok kezelése az adatvédelmi szabályzat szerint működik. A regisztrációhoz szükséges az absztrakt feltöltése, angol vagy magyar nyelven. Az absztrakt formai követelményei: minimum 1800, maximum 3000 karakter terjedelmű kivonat, mely összefoglalja a jelentkező tudományos munkáját, felvetését, eredményeit. A szervezők a beadott absztraktokat lektorálják, amennyiben megfelelnek a tudományterület kritériumainak, megjelennek az absztraktfüzetben, mely a konferencián lesz elérhető. A regisztráció elbírálásáról március 13-ig értesítjük a jelentkezőket.

Az eseményre történő regisztráció és az absztrakt beadás határideje:  2023. március 6. hétfő, 23:59

A jelentkezést kizárólag a regisztrációs felületen keresztül lehetséges beadni. Határidőn túli hiánypótlásra, regisztrációra nincs lehetőség.

Részvételi díjak

  • Teljes részvételi díj: 10.000 Ft, mely tartalmazza a konferencián történő részvételt, tudományos előadás tartását, vacsorát és szállást (1 éjszaka).
  • Részvételi díj szállás nélkül: 8.000 Ft, mely tartalmazza a konferencián történő részvételt, tudományos előadás tartását és a vacsorát.
  • Részvételi díj a DOSZ Biológiai és Kémiai Tudományok Osztály azon tagjainak, akik 2023. január 16-ig nyertek felvételt: 5.000 Ft, mely tartalmazza a konferencián történő részvételt, tudományos előadás tartását, vacsorát és szállást (1 éjszaka).
  • Részvételi díj látogatóknak: 8.000 Ft, mely tartalmazza a konferencián történő részvételt és a vacsorát.

Fontosabb határidők

2023. március 6.           Regisztrációs és absztrakt beküldési határidő

2023. március 13.         Regisztráltak értesítése a jelentkezés és az absztrakt elbírálásáról

2023. március 17-18.    THHEM Workshop

 

További információkért vagy a felmerülő kérdésekkel az alábbi e-mail címen érdeklődhetnek:  bekto@dosz.hu vagy dora.balazs91@gmail.com.

Számlázással kapcsolatos információk: Kopcsjak Tamás János (DOSZ, iroda@dosz.hu)

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják.

 

Balázs Dóra Krisztina

Elnök, Doktoranduszok Országos Szövetséges Biológiai és Kémiai Tudományok Osztálya

Dokumentumok

Ideje:
2023.03.17. 00:00 - 2023.03.18. 23:59
Regisztráció:
Jelenleg nem érhető el
Abstrakt leadási határidő:
2023.01.31. 12:00 - 2023.03.06. 23:59
Kézirat leadási határidő:
-