Nyári Tábor 2018

 

DOSZ NYÁRI TÁBOR/SUMMER CAMP 2018

 

2018. augusztus 24-26., Debrecen

„Tábor a Cívisvárosban”

 

Örömmel értesítünk, hogy a Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) idén is megrendezi az immár hagyománnyá vált nyári doktorandusz táborát, ez alkalommal a Debreceni Egyetem Doktorandusz Önkormányzatával együttműködésben a Debreceni Egyetem impozáns központi Campusán.

 

Debrecen Magyarország legnagyobb vidéki városa, a Debreceni Egyetem a régió legjelentősebb felsőoktatási intézménye, egyike Magyarország öt kutatóegyetemének. Az intézmény az országban a legszélesebb képzési spektrumot kínálja, mintegy 30 000 hallgatója jelenleg 14 karon folytatja tanulmányait, a közel 1000 doktorandusz 24 doktori iskolában végzi kutatómunkáját.

 

A tábor keretein belül olyan helyi nevezetességek látogathatók meg, mint a Nagyerdei park közelmúltban felújított és a látogatók előtt is megnyitott látványossága, a Nagyerdei Víztorony, amely tavasztól őszig megunhatatlan szórakozási lehetőségekkel várja az érdeklődőket. Az 1913-ban épült, ma is működő víztorony műemléképületének 34 méter magas kilátójából nemcsak a környékre nyílik kilátás, de egy speciális távcső segítségével a múltba is bepillanthat a látogató. Debrecen másik új látványossága, a stadion, amely a magas fák ölelésében szinte észrevétlenül olvad bele a természeti környezetbe. A 20 000 férőhelyes multifunkcionális létesítmény nemcsak sportversenyek és edzések, hanem kulturális rendezvények befogadására is kiválóan alkalmas. 

 

A tábor szakmai és szabadidős programokkal várja a doktoranduszokat. Ahogy az a részvételi díjak alapján is látható, kiemelten számítunk elsőéves PhD és DLA hallgatók részvételére.


A szakmai programokat a DOSZ szervezi, melyeken a doktori képzéssel kapcsolatos aktuális kérdésekkel foglalkozunk. A szakmai programok célja az elsőéves doktoranduszok felkészítése az előttük álló kutatói pálya kihívásaira.

A szabadidős programokkal a szórakozási és kapcsolatépítési lehetőségeket szeretnénk biztosítani a táborozók számára. A rendezvényen – a Debreceni Egyetem közel ötszáz éves hagyományait és a helyi adottságokat kihasználva – számos olyan program kerül megrendezésre, amelyek reményeink szerint feledhetetlenné teszik a nyári tábort.

 

Részvételi díj:

  • 8.000.- Ft/fő (elsőéveseknek)
  • 12.000.- Ft/fő

A regisztrációs díj tartalmazza a részvételi lehetőséget a tábor teljes idejére, szállást 2 éjszakára, teljes ellátást a tábor ideje alatt, kísérőprogramokon való részvételt. A részvételi díj visszafizetésére nincs lehetőség.


A regisztrációs felület 2018. június 19. napjától elérhető lesz a www.dosz.hu oldalon

 

Regisztráció:

  • Határidő: 2018. július 31.
  • Részvételi díj befizetés: 2018. augusztus 13.

  

A részvételi díjat a DOSz bankszámlájára 11600006-00000000-62169239 kell elutalni, közlemény rovatban "NYT 2018, Vezetéknév Keresztnév megjelöléssel.

 

Sok szeretettel várunk minden érdeklődő doktoranduszt Debrecenbe!

 

 

Mellékletek:

Nyári Tábor adatkezelési tájékoztató

Programterv/Programme Plan

 

Dokumentumok

Ideje:
2018.06.19. 13:36 -
Regisztráció:
Jelenleg nem érhető el