IV. DOSZFESZT – Szabadegyetem Doktoranduszoknak

Örömmel értesítünk, hogy a Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) negyedik alkalommal rendezi meg nyárzáró doktorandusz rendezvényét, a tavalyi évhez hasonlóan a Debreceni Egyetem Doktorandusz Önkormányzatával együttműködésben a Debreceni Egyetem impozáns központi Campusán.

Debrecen Magyarország legnagyobb vidéki városa, a Debreceni Egyetem a régió legjelentősebb felsőoktatási intézménye, egyike Magyarország öt kutatóegyetemének. Az intézmény az országban a legszélesebb képzési spektrumot kínálja, mintegy 30 000 hallgatója jelenleg 13 karon folytatja tanulmányait, a több mint 1000 doktorandusz 25 doktori iskolában végzi kutatómunkáját.

A DOSZFESZT keretein belül olyan helyi nevezetességek látogathatók meg, mint a Nagyerdei park közelmúltban felújított és a látogatók előtt is megnyitott látványossága, a Nagyerdei Víztorony, amely tavasztól őszig megunhatatlan szórakozási lehetőségekkel várja az érdeklődőket. Az 1913-ban épült, ma is működő víztorony műemléképületének 34 méter magas kilátójából nemcsak a környékre nyílik kilátás, de egy speciális távcső segítségével a múltba is bepillanthat a látogató. Debrecen másik új látványossága, a stadion, amely a magas fák ölelésében szinte észrevétlenül olvad bele a természeti környezetbe. A 20 000 férőhelyes multifunkcionális létesítmény nemcsak sportversenyek és edzések, hanem kulturális rendezvények befogadására is kiválóan alkalmas, az itt működő laboratóriumban pedig országosan egyedülálló sportélettani kutatások zajlanak. 

A rendezvény szakmai és szabadidős közösségi programokkal várja a doktoranduszokat. Ahogy az a részvételi díjak alapján is látható, kiemelten számítunk elsőéves PhD és DLA hallgatók részvételére.

A DOSZ szervezésében megvalósuló szakmai programokon a doktori képzéssel kapcsolatos aktuális kérdésekkel foglalkozunk. Az előadások, workshopok és kerekasztal-beszélgetések célja az doktoranduszok felkészítése az előttük álló kutatói pálya kihívásaira.

A szabadidős programokkal a szórakozási és kapcsolatépítési lehetőségeket szeretnénk biztosítani a résztvevők számára. A rendezvényen – a Debreceni Egyetem közel ötszáz éves hagyományait és a helyi adottságokat kihasználva – számos olyan program kerül megrendezésre, amelyek reményeink szerint feledhetetlenné teszik az eseményt.

Részvételi díj:

  • PhD elsőéves jegy: 19.990.- Ft/fő - Akik még nem kezdték meg doktori tanulmányaikat, vagy maximum 2 lezárt félévvel rendelkeznek. A részvételi díj tartalmazza a részvételi lehetőséget a rendezvény teljes idejére, szállást 2 éjszakára, teljes ellátást, a kísérőprogramokon való részvételt.
  • Teljes részvételi díj szállás nélkül: 24.990.- Ft/fő - A részvételi díj tartalmazza a részvételi lehetőséget a rendezvény teljes idejére, teljes ellátást, a kísérőprogramokon való részvételt.
  • Részvételi díj a DOSZ Tudományos Osztályainak 2023. augusztus 12-ig felvételt nyert rendes tagjai részére: 24.990.- Ft/fő - A részvételi díj tartalmazza a részvételi lehetőséget a rendezvény teljes idejére, szállást 2 éjszakára, teljes ellátást, a kísérőprogramokon való részvételt.
  • Teljes részvételi díj: 28.990.-Ft/fő - A részvételi díj tartalmazza a részvételi lehetőséget a rendezvény teljes idejére, szállást 2 éjszakára, teljes ellátást, a kísérőprogramokon való részvételt.

A honlapon történő regisztrációt követően a jelentkező a választott regisztrációs csomag szerinti részvételi díj befizetésére vonatkozó értesítést kap. 

A részvételi díj visszafizetésére nincs lehetőség. A jelentkezési határidő lezárultát követően nincs lehetőség a számlázási adatok módosítására.

A regisztrációs felület a www.dosz.hu oldalon érhető el.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1011740503172283/

 

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 20.

Részvételi díj befizetés: 2023. augusztus 25.

 

További információért kérjük, látogasson el a www.dosz.hu weboldalra vagy forduljon bizalommal a rendezvény szervezőihez az info@dosz.hu email címen.

 

Molnár Dániel
elnök
Doktoranduszok Országos Szövetsége

Bács Bence András
elnökhelyettes
Debreceni Egyetem Doktorandusz Önkormányzat

Dokumentumok

Ideje:
2023.09.01. 12:00 - 2023.09.03. 12:00
Regisztráció:
Jelenleg nem érhető el