III. Természettudományok helyzete hazánkban: Egyetemtől a munkaerőpiacig Workshop

Doktoranduszok Országos Szövetséges Biológiai és Kémiai Tudományok Osztálya (DOSZ BéKTO) és az Ifjú Kutatók Egymásért (IKE) Egyesület közös szervezésében idén is megrendezésre kerül Természettudományok helyzete hazánkban Workshop! 

A Workshop célja, hogy teret adjon a természettudományi, környezettudományi vagy agrár területeken dolgozó kutatók és egyetemi képzésben résztvevő hallgatók bemutatkozásának és szakmai kapcsolatteremtésének. Az esemény magyar nyelven, jelenléti formában kerül megrendezésre. A konferenciára várjuk olyan BSc és MSc hallgatók, doktoranduszok, posztdoktorotok és kutatók jelentkezését, akik az agrártudományok, biológia és kémiai tudományok, élelmiszermérnökség vagy környezettudomány területein végzik kutatásukat és bemutatnák eredményeiket egy tudományos előadás keretében!

Idén előadói és poszterszekció is megrendezésre kerül: az előadói szekcióba 10 perc tartamú előadásokat várunk, a poszterszekció esetében online érhetőek el a posztereket, emellett pedig egy 3 perces előadás tartására van lehetőség. Az előadások összefoglalói egy ISBN számmal ellátott absztraktfüzetben jelennek meg.

Időpont: 2024. március 22-23.

Helyszín: Baja, Ciszterci ház (Baja, Tóth Kálmán tér 5, 6500)

Regisztráció

A regisztráció során megadott személyes adatok kezelése az adatvédelmi szabályzat szerint működik. A regisztrációhoz szükséges az absztrakt feltöltése, angol vagy magyar nyelven.

Az absztrakt formai követelményei: minimum 1800, maximum 2500 karakter terjedelmű kivonat, mely összefoglalja a jelentkező tudományos munkáját, felvetését, eredményeit. A szervezők a beadott összefoglalókat lektorálják, amennyiben megfelelnek a tudományterület kritériumainak, megjelennek az absztraktfüzetben, mely a konferencián lesz elérhető. A regisztráció elbírálásáról március 17-ig értesítjük a jelentkezőket.

Az eseményre történő regisztráció és az absztrakt beadás határideje:  2024. március 15. hétfő, 23:59

A jelentkezést kizárólag a regisztrációs felületen keresztül lehetséges beadni. Határidőn túli hiánypótlásra, regisztrációra nincs lehetőség.

Részvételi díjak

  • Teljes részvételi díj: 10.000 Ft, amely tartalmazza a konferencián történő részvételt, tudományos előadás tartását, vacsorát és szállást (1 éjszaka).
  • Részvételi díj szállás nélkül: 8.000 Ft, amely tartalmazza a konferencián történő részvételt, tudományos előadás tartását és a vacsorát.
  • Részvételi díj a DOSZ Biológiai és Kémiai Tudományok Osztály azon tagjainak, akik 2024. február 15-ig nyertek felvételt: 5.000 Ft, amely tartalmazza a konferencián történő részvételt, tudományos előadás tartását, vacsorát és szállást (1 éjszaka).
  • Részvételi díj látogatóknak: 8.000 Ft, amely tartalmazza a konferencián történő részvételt és a vacsorát.

Fontosabb határidők:

2024. március 15.         Regisztrációs és absztrakt beküldési határidő

2024. március 17.         Regisztráltak értesítése a jelentkezés és az absztrakt elbírálásáról

2024. március 22-23.    Természettudományok Helyzete hazánkban Workshop

További információkért vagy a felmerülő kérdésekkel az alábbi e-mail címen érdeklődhetnek:  bekto@dosz.hu vagy dora.balazs91@gmail.com.

Az absztraktokat és a pdf formátumú posztereket a bekto@dosz.hu címre várjuk!

Számlázással kapcsolatos információk: Kopcsjak Tamás János (DOSZ, iroda@dosz.hu)

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják.

 

Balázs Dóra Krisztina
Elnök, Doktoranduszok Országos Szövetséges Biológiai és Kémiai Tudományok Osztálya

Dokumentumok

Ideje:
2024.03.22. 11:00 - 2024.03.23. 12:00
Regisztráció:
Jelenleg nem érhető el