Tudomány és Alkalmazkodás Konferencia meghívó

Jó szívvel hívunk és várunk benneteket a Pannon Egyetem, a Doktoranduszok Országos Szövetsége és a Cassandra Program által szervezett, Tudomány és Alkalmazkodás című hiánypótló konferenciára, amelyet a Föld napján, 2023. április 22-én, a balatonfüredi Nereus Park Hotelben tartunk. 

Nélkülözhetetlen előadássorozatot hallgathatnak meg a résztvevők napjaink mélyülő krízisei közötti összefüggésekről, a kimerülő erőforrásokért folytatott verseny fokozódásáról, a szemléletváltás és együttműködés szükségességéről, továbbá az elkerülhetetlenül bekövetkező folyamatokhoz történő alkalmazkodás lehetőségeiről és a tudomány szerepéről.  Az előttünk álló globális kihívások komplex megközelítése segítségünkre lehet saját kutatásainak formálásában is. 

Tekintsétek meg a részletes programot, regisztráljatok az alábbi a linken és vegyetek részt a Tudomány és Alkalmazkodás konferencián, hogy többet tudjatok meg jövőnkről egyértelműen, illúziók nélkül.  

Program és regisztráció

Időpont: 2023. április 22. szombat, 09:00 – 21:00  

Helyszín: Nereus Park Hotel, 8220 Balatonalmádi, Lóczy Lajos tér 3. 

A szakmai programot és az étkezést a Pannon Egyetem biztosítja, a szálloda foglaltságától függően szálláslehetőség elérhető, amelynek költségét a résztvevők fedezik. 

A konferencia maximális létszáma 70 fő, így amennyiben valóban részt szeretnél venni, kérjük mihamarabb regisztrálj, ha pedig a regisztrációt követően mégsem tudsz eljönni a rendezvényre, azt kérjük mihamarabb jelezd, hogy adott esetben a várólistán szereplő érdeklődők számára is lehetőséget biztosíthassunk. 

Várunk mindenkit sok szeretettel!