POST21 - Poszterkonferencia / Poster conference

A poszterkiállítással elsődleges megjelenési felületet szeretnénk biztosítani a nyelvtudomány területén tevékenykedő doktoranduszoknak, emellett pedig nem titkolt célunk a poszter műfajának népszerűsítése, illetve a 21. századi nyelvtudomány témáinak és eredményeinek bemutatása a széles közönségnek.

A poszter a kutatási eredményeket röviden, jól áttekinthetően bemutató vizuális műfaj. Az online poszterkiállításon a résztvevőkkel szintén lehetséges a kapcsolatfelvétel.

Poszterkiállításunkra várjuk azokat,

Mivel célunk az, hogy olyanok is kipróbálják a műfajt, akik eddig nem tették, a poszterek elkészítéséhez szakmai felkészítést, illetve technikai segítséget is nyújtunk.

A bírálóbizottság által arra érdemesnek tartott posztereket online formában állítjuk ki. Az online poszterkiállításhoz kísérőprogramok fognak kapcsolódni. A poszterkiállítás olyanokhoz is eljuthat, akik a kiállítottak kutatásairól egy adott konferencián esetleg nem hallottak volna, így lehetőséget adva a szakmai kapcsolatok felvételére.

A legjobbnak ítélt poszterek készítői jutalomban részesülnek.

A poszterek benyújtásának határideje: 2021. augusztus 31.

A posztereket egy online felületre kérjük feltölteni, és ennek elérését megosztani e-mailben az nyto@dosz.hu címmel. Az e-mailben kérjük egy 100 szavas, az előadó nevét és doktori iskoláját tartalmazó absztrakt csatolását is.

A poszter paraméterei a következők legyenek:

A konzultációval vagy további kérdésekkel kapcsolatban várjuk megkeresését az nyto@dosz.hu e-mail címen.

POSZTERPÁLYÁZAT