Pécsi Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia - IDK 2020

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata idén ismét megrendezi nemzetközi, számos tudományterületet összefogó szakmai programját, a IX. Interdiszciplináris Doktorandusz Konferenciát (IDK2020).

A konferenciának az elmúlt évekhez hasonlóan a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar épülete ad otthont, 2020. május 22-23. között. A rendezvény alapvető célja, hogy lehetőséget biztosítson hazai és külföldi fiatal kutatók, elsősorban doktoranduszok számára tudományos eredményeik prezentálására, ezenfelül személyes és szakmai kapcsolatok és együtt működések kiépítésére.

Valamennyi tudományterületről várjuk doktoranduszok, valamint kimagasló tudományos munkássággal rendelkező graduális hallgatók jelentkezését. A kutatási eredmények bemutatására tudományos előadás vagy poszter formájában nyílik lehetőség. A konferencia elsődleges nyelve angol, magyar nyelvű prezentációkat csak korlátozott számban fogadunk el.

A rendezvény tudományos tartalmának szélesebb körbenvaló megismertetése érdekében előadóink számára publikálási lehetőséget biztosítunk a konferencia ISBN számmal ellátott tanulmánykötetében.

A tudományos absztraktok a regisztrációt követően 2020. április 10. napjáig tölthetők fel a konferencia weblapjára.

Regisztrációs díj: 15.000 Ft

Bővebb információkért kérjük, keresse fel a konferencia weboldalát, illetve figyelje a konferencia Facebook oldalát.

Amennyiben kérdése merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, forduljon bizalommal a szervezőbizottság tagjaihoz az info.idk@pte.hu e-mail címen!