Pályázati felhívás a DOSz 2018. évi Nyári tábor megrendezéséreA Doktoranduszok Országos Szövetsége pályázatot ír ki a 2018. évi Nyári tábor megrendezésére.
A Nyári tábor főként az első éves, beiratkozás előtt álló, vagy beiratkozott doktoranduszok számára szervezett szakmai találkozó, mely nyitott minden doktori képzésben résztvevő kolléga számára. A táborban a felsőoktatás, kiemelten a képzés és a tudományos élet sajátosságairól, pályaorientációról, tanácsadásról, karrierlehetőségekről hallgathatnak előadásokat a résztvevők. A rendezvényt hagyományosan kiegészítik a helyi adottságoktól függő közösségépítő rendezvények, úm. sportnap, kirándulások, főzőverseny, stb.
 
A rendezvény megvalósításának időpontja: 2018. augusztus 24-26.
A pályázás módja:  A pályázatok benyújtása elektronikusan formában lehetséges a iroda@dosz.hu címre.
A pályázat leadásának határideje: 2018. március 31. 12:00
A rendezvény lebonyolítása, részletei: kb. 100-200 fő részvételét biztosító, szakmai és kulturális programok biztosítása/lebonyolítása.
 
A pályázat tárgya:
•    A Nyári tábor, mint rendezvény egyszeri lebonyolítása. Ez alatt értendő a rendezvény helyszínének és az előadásokhoz szükséges eszközöknek/infrastruktúrának, továbbá a résztvevők szállásának és ellátásának biztosítása.
•    A rendezvény programjának komplett elkészítése.
•    Kísérő kulturális, sportolási és csapatépítő programok ismertetése.
 
A pályázati dokumentációnak a következőket kell tartalmaznia:
•    a rendezvényt megvalósító szervezet rövid bemutatása;
•    a rendezvény koncepciója;
•    a rendezvény programjának részletes leírása;
•    a rendezvény tervezett költségvetése.
 
A rendezvény finanszírozása a DOSz elnöksége által, a résztvevők számára megállapított regisztrációs díjakból, a DOSz további bevételeiből, illetve intézményi és céges források bevonásával történik.
 
Budapest, 2018. február 19.
Szabó Péter s.k.
elnök