Pályázati felhívás a 2023. évi XI. Mérföldkő Konferencia megrendezésére

A Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) pályázatot ír ki a 2023. évi XI. Mérföldkő Konferencia megrendezésére a magyarországi felsőoktatási intézmények doktorandusz érdekképviseletei számára.

A Mérföldkő Konferencia elsősorban a tudományos osztályok és a doktorandusz önkormányzatok vezetőinek, tagjainak, továbbá a DOSZ vezetőinek szervezett szakmai találkozó. A konferencián a felsőoktatásról, kiemelten a doktori képzésről, a DOSZ-ról, a tudományos osztályok helyzetéről és a doktorandusz érdekképviseletről tanácskoznak a résztvevők.

Az idei rendezvényen elsősorban a stratégiaalkotás és helyzetértékelés köré szervezzük a programokat, melynek érdekében hasznos és előremutató szakmai párbeszédekre helyezzük a hangsúlyt. A rendezvényt hagyományosan kiegészítik a helyi adottságoktól függő, a pályázó intézmény által szervezett közösségépítő rendezvények, pl. kirándulások, kulturális vagy egyéb kiegészítő programok.

Tervezett időpont: 2023. november hónap (péntek-vasárnapi lebonyolítással)

A pályázat tárgya: a 2023. évi XI. Mérföldkő Konferencia lebonyolítása

A pályázati dokumentációnak a következőket kell tartalmaznia:

A pályázat benyújtásának módja: elektronikusan úton, az iroda@dosz.hu és az elnok@dosz.hu címre megküldve.

A pályázat leadásának határideje: 2023. szeptember 29. 23:59

A rendezvény a DOSZ pályázati bevételeiből, a DOSZ további saját bevételeiből, a rendező intézmény hozzájárulásából, illetve intézményi és céges források bevonásával történik.

A pályázati felhívás ITT tölthető le.

Budapest, 2023. szeptember 7.

 

Molnár Dániel s.k.

elnök

Doktoranduszok Országos Szövetsége