PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) pályázatot ír ki a 2019. évi Mérföldkő konferencia és a DOSZ Jubileumi Gálarendezvény megrendezésére a magyarországi felsőoktatási intézmények doktorandusz érdekképviseleteinek számára.

 

A Mérföldkő konferencia elsősorban a tudományos osztályok és a doktorandusz önkormányzatok vezetőinek, tagjainak, továbbá a DOSZ vezetőinek szervezett szakmai találkozó. A konferencián a felsőoktatásról, kiemelten a doktori képzésről, a DOSZ-ról, a doktorandusz képviseletekről, a tudományos osztályok helyzetéről, terveiről és a Magyar Doktorandusz Közösség lehetőségeiről tanácskoznak a résztvevők. Az idei rendezvényen elsősorban az interaktív vezetőképzésre, tréningekre, a hasznos és előremutató szakmai párbeszédekre kívánjuk helyezni a hangsúlyt.

A rendezvényt hagyományosan kiegészítik a helyi adottságoktól függő közösségépítő rendezvények, pl., kirándulások, kulturális programok, egyéb kiegészítő programok stb.

A DOSZ Jubileumi Gálarendezvény a szervezet alapításának 25. évfordulójának alkalmáából tartandó bál. Az esten a DOSZ és a házigazda intézmény közösen vendégül látja egy ünnepélyes bál keretében a szervezet eddigi működése kapcsán érintett kormányzati, vállalati és civil szereplőket.

A rendező vállalja a bál programjának megszervezését és a szervezethez méltó ünnepély lebonyolítását.

A rendezvények megvalósításának időpontja: 2019. novemberi hétvége, péntek-vasárnapi lebonyolítással.

A pályázás módja: A pályázatok benyújtása elektronikusan formában lehetséges a iroda@dosz.hu és az elnok@dosz.hu címre.

A pályázat leadásának határideje: 2019. április 30. 12:00

  

A pályázat tárgya:

Ø  A Mérföldkő, mint rendezvény egyszeri lebonyolítása. Ez alatt értendő a rendezvény helyszínének és az előadásokhoz szükséges eszközöknek/infrastruktúrának, továbbá a résztvevők szállásának és ellátásának biztosítása;

Ø  A rendezvény programjának komplett elkészítése;

Ø  Kísérő kulturális és csapatépítő programok ismertetése,

Ø  DOSZ Jubileumi Gálarendezvény programjának megszervezése és lebonyolítása, a helyszín, a catering és az infrastruktúra biztosítása.

 

A pályázati dokumentációnak a következőket kell tartalmaznia a két rendezvény külön bontásában:

Ø  a rendezvényeket megvalósító szervezet rövid bemutatása;

Ø  a rendezvények koncepciói;

Ø  a rendezvények programjainak részletes leírása;

Ø  a rendezvények tervezett költségvetései;

Ø  a pályázó intézmény rektorának és kancellárjának támogató nyilatkozata.

 

A rendezvény finanszírozása a DOSZ pályázati bevételeiből, a DOSZ további saját bevételeiből, az rendező intézmény hozzájárulásából, illetve intézményi és céges források bevonásával történik.

 

Budapest, 2019. március 22.

 

Szabó Péter s.k.

elnök