Országos IT Megmérettetés- Kapcsolódj be!

Indul az Országos IT Megmérettetés, már lehet jelentkezni
Több mint kétezren regisztráltak már a 10 hetes online versenyre
 
A Doktoranduszok Országos Szövetségének egyik szakmai partnere  IT területen szakmai versenyt hirdetet értékes díjazással és a területen mérvadó partnerek támogatásával.
 
Budapest, 2017. szeptember 6. 10 hét, 10 forduló, 10 perces feladatok! Ilyen egyszerű a sikerhez vezető út az Országos IT Megmérettetés versenyében, ahol szakterületekénti bontásban keresik a legjobb szakembereket. Az online verseny célja, hogy megmutassa a magyar informatikusok kimagasló tudását és kreativitását, valamint lehetőséget adjon a szakma sokszínűségének bemutatására. A megmérettetés szervezője az IThon.info portál, szakmai hitelesítők az Attrecto, a DXC Technology, a Hacktivity csapata, az Intalion, a Qualysoft, a ShiwaForce.com, és a Training 360. Az indulóknak a jelentkezési határidő: 2017. szeptember 20.
 
Az Országos IT Megmérettetés egyedi eseménynek ígérkezik az itthoni IT versenyek mezőnyében, hiszen az online platformon való feladatmegoldásnak köszönhetően az egész ország területéről jelentkezhet bárki, legyen az tapasztalt szenior szakember vagy frissen végzett vidéki egyetemista. A szeptemberben induló megmérettetésen a szakmai partnerek által összeállított egyre nehezedő feladatokat kell megoldani minden fordulóban. A sorozat végére jutott szakmai elitből a megadott feltételek alapján választják ki a kategória győztesét és az összesített legjobbat, aki a versenyzők által megszavazott díjazásban részesül.
 
Fő kategóriák (amelyek alkategóriái a regisztrációk alapján véglegesítik)
-          Programozási nyelvek
-          Mobilfejlesztés
-          Üzemeltetés és hálózati ismeretek
-          IT biztonság
-          üzleti intelligencia
 
 
Az Országos IT Megmérettetésről tovább információ és jelentkezési űrlap az alábbi linken érhető el: http://megmerettetes.ithon.info/jelentkezes/
 
 
Az IThon.info-ról
A 2016 végén alapított IThon.info információs platform célja, hogy megmutassa a Magyarországon található informatikai lehetőségeket, legfrissebb híreket és sikertörténeteket összekötve a munkavállalókat a munkaadók képviselőivel. A portálon a folyamatos hírszolgáltatás mellett, többtucat olyan vállalkozás adatlapja található, amelyek folyamatosan és jelenleg is keresik az IT szakembereket vagy kínálnak képzési lehetőségeket. Az IThon.info az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének, a Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetségének és a Doktoranduszok Országos Szövegségének is együttműködő partnere.
 
Sajtóinformáció: Benedikt Károly, Azügynökség +36-70-377-0881, benedikt.karoly@azugynokseg.com