Meghosszabbítottuk a KözösHang Konferencia jelentkezési határidejét

KözösHang konferenciafelhívás – jelentkezési határidő meghosszabbítva
 
A KözösHang konferenciára való jelentkezés határideje módosult, az absztraktok benyújtására 2017. január  19. éjfélig van lehetőség.
 
 
Konferenciafelhívás:
 
 A Doktoranduszok Országos Szövetségének Nyelvtudományi Osztálya első alkalommal rendezi meg a KözösHang konferenciát.
Az országos doktoranduszkonferencia célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a nyelvtudomány különböző területeinek képviselőit azáltal, hogy az eltérő paradigmák és nézőpontok, elméleti keretek közötti párbeszéd lehetőségét megteremtve megtaláljuk a nyelvtudomány KözösHangját. Ennek érdekében nem lesznek megszokott, területspecifikus szekciók, csak egy közös tér és egy közös téma:
 
„A nyelv mint az érvényesülés eszköze.”
 
Olyan előadásokat várunk, amelyek alapja a nyelvtudományon vagy annak bármely határtudományán belül végzett kutatás, és „a nyelv mint az érvényesülés eszköze” témát dolgozza fel.
Örömmel fogadjuk a konferenciára a nyelvtudomány bármely területén, magyar nyelven vagy magyar egyetemen kutató doktoranduszok, doktorjelöltek, valamint mesterszakos hallgatók munkáit.
 
A konferencia időpontja: 2017. március 30-31.
Jelentkezési határidő: 2017. január 19.
Jelentkezni 20 perces előadások megtartására lehet. A beérkezett absztraktok szakmai lektorálása után, 2017. január 30-ig értesítjük a kiválasztott előadókat.
A jelentkezés feltétele:
▪       a konferencia honlapján található jelentkezési ív kitöltése
▪       a tervezett előadás absztraktjának (formai követelmények) elküldése az osztály e-mail címére: dosz.nyto@gmail.com
 
További információ: dosz.nyto@gmail.com
 
 
*A változás jogát fenntartjuk.