Élet a PhD után

Kedves Érdeklődők!

Az Élet a PhD után eseménysorozat célja, hogy bemutassa milyen (tudományos) karriert lehet felépíteni a fokozatszerzés után. Ehhez a volt osztály tagjainkat hívjuk segítségül, akik beszélnek PhD-s éveikről, annak szépségéről és nehézségéről, a pályakezdés kihívásairól és arról, hogy merre halad a (kutatói) életük.

Ennek a régi-új kezdezményezésnek az első vendége volt Dr. Asztalos Kata, aki Osztályunk alapítótagja, korábbi DOSZ elnökségi tag és fiatal kora ellenére már számos külföldi egyetem (Missuori Egyetem, Elsenstadti Egyetem, Brailai Egyetem) vendégelőadója is volt.

A második vendégünk 2021. április 22-én Dr. Dombi Edina, aki szinte a kezdetőktől fogva tagja volt az Osztályunknak, s egy ideig alelnöki feladatokat is ellátott. Fiatal kora ellenére számos tudományos társaság tagja (pl. Magyar Orvosi Kamara, Magyar Pszichoszomatikus Szülészeti- és Nőgyógyászati Társaság), valamint számos elismerés birtokosa is (pl. SZTE Pro Laudanda Promotione Díj, a kiemelkedő színvonalon teljesítő PhD-hallgatók díja, Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj). 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de feltétele a regisztráció, melyet a következő űrlap kitöltésével tudtok megtenni ‼️2021. április 21, 20 óráig‼️
Ezt követően lezárjuk, és az esemény után megnyitjuk a további alkalmakra.
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdiSmaRL.../viewform

Az előadás megtekintéséhez szükséges hivatkozást az esemény napján fogjuk kiküldeni.