Rendezvények

2020-02-28

Közgazdász Doktoranduszok és Kutatók VI. Nemzetközi Téli Konferenciája - 6 th Winter Conference of Economics PhD students and Researchers

2020. február 28.

Szent István Egyetem Gödöllő

 

A Doktoranduszok Országos Szövetsége Közgazdaságtudományi Osztály szeretettel meghívja az

érdeklődőket a Közgazdász Doktoranduszok és Kutatók VI. Nemzetközi Téli Konferenciájára.

2019-09-04

NATO70 Szimulációs verseny
Szimulációs versennyel emlékezünk meg a NATO és Magyarország közös történelméről. A versenyre való felkészülést magas rangú képviselők előadása segíti, a szimuláción pedig a tagállami álláspontokat képviselő versenyzők a NATO intézményrendszerén belül megvitatják a verseny központi kérdését: Lehet-e európai katonai védelem a NATO nélkül?

2019-05-13

Vezetőképző
A Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) a Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzatával (PTE DOK) együttműködésben vezetőképzőt szervez Pécsett.

2019-04-10

Rurális térségek a 21. században tudományos konferencia
A Szent István Egyetem Faluszemináriumi Kutatócsoportja, a Doktoranduszok Országos Szövetsége Közgazdaságtudományi Osztálya és a Magyar Regionális Tudományi Társaság Közép-magyarországi Tagozata szeretettel meghívja az érdeklődőket a konferenciájára.

2019-01-29

A rendészettudomány a fiatal kutatók szemével
A Doktoranduszok Országos Szövetsége Rendészettudományi Osztály szeretettel meghívja az érdeklődőket a rendészettudomány témakörében megrendezésre kerülő

2019-01-23

Tavaszi Szél Konferencia 2019
A Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) örömmel értesíti a doktorandusz hallgatókat, doktorjelölteket, fiatal kutatókat, mesterszakos hallgatókat, hogy 2019-ben is megrendezi a TAVASZI SZÉL elnevezésű multidiszciplináris, tudományos konferenciáját.

2018-11-07

Közgazdász Doktoranduszok és Kutatók V. Nemzetközi Téli Konferenciája
Közgazdász Doktoranduszok és Kutatók V. Nemzetközi Téli Konferenciája