Hírek

16 máj

Identitás és irodalmak - Beszámoló a DOSZ Irodalomtudományi Osztályának első konferenciájáról

Identitás és irodalmak (Bödecs László beszámolója) A DOSZ Irodalomtudományi Osztályának első konferenciája – Identitás, emlékezet, történelem, ELTE BTK, 2014. 04. 25−26.; Felolvasás és beszélgetés a DOSZ szervezésében , Nyitott Műhely, 2014. 04. 25   Első nap (ápr. 25.)   A Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) Irodalomtudományi Osztályának szervezésében változatos tematikájú szekciókat felvonultató konferencia zajlott az ELTE BTK campusán, április 25-én és 26-án.

tovább olvasom
16 máj

I. Innováció a Természettudományban - Doktorandusz Konferencia 2014, videó

A DOSZ Biológiai és Kémiai Tudományok Osztálya a Magyar Kémikusok Egyesülete együttműködésével 2014 május 2-3-án rendezte meg első nemzetközi doktorandusz konferenciáját, amelynek az MTA Szegedi Területi Bizottsága és a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi- és Informatikai Kara adott otthont. A Rendezvény fővédnökei: Prof. Dr. Szabó Gábor az SZTE Rektora, dr. Botka László Szeged város Polgármestere és Csiszár Imre a DOSz elnöke.  

tovább olvasom
14 máj

Meghívó a Doktoranduszok Országos Szövetsége Történelem- és Politikatudományi Osztályának ülésére

Meghívó a Doktoranduszok Országos Szövetsége Történelem- és Politikatudományi Osztályának ülésére Kedves osztálytagok és tagjelöltek!   Ezúton meghívunk benneteket a Doktoranduszok Országos Szövetsége Történelem- és Politikatudományi Osztályának soron következő ülésére, melyet Budapesten, az ELTE BTK A épületének 329-es termében (Múzeum körút 4/A III/329) tartunk 2014. május 23-án 16:00-kor. Az ülés akkor határozatképes, ha a tagság legalább ötven százaléka

tovább olvasom